Honza Kubánek: 602 807 437 | Petra Kubánková: 724 745 239 | Grily se vracejí - Neděle 19:00 - 20:00 - mimo tyto hodiny 200 Kč příplatek
Gril servis s.r.o
  • O NÁS
  • CENÍK
  • GRILY
  • REFERENCE
  • CO UMÍME
  • PRO ZÁKAZNÍKY
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • KONTAKT
  • O NÁS
  • CENÍK
  • GRILY
  • REFERENCE
  • CO UMÍME
  • PRO ZÁKAZNÍKY
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • KONTAKT

Jelení řízky na pivě

Jelení řízky naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme a na rozehřátém sádle zprudka po obou stranách opečeme. Vyjmeme a na tuku po opékání osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nastrouhaný celer. Přidáme bobkový list, pepř, jalovec a opečené maso, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme dalším vývarem a občas obrátíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, chvíli osmahneme a za stálého míchání ředíme pivem. Povaříme, a když je omáčka dostatečně hustá, prohřejeme v ní maso.

Suroviny pro přípravu:

  • 4 jelení řízky
  • sůl
  • 2 lžíce sádla
  • 2 cibule
  • 1 menšího celeru
  • 1 bobkový list
  • 5 zrnek pepře
  • 5 zrnek jalovce
  • vývar z masoxu
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 l světlého piva
jelení recepty vaření

Related Articles

  • blog-srnci-01
    Srnčí kýta na víně
  • blog-gulas-01
    Zvěřinový guláš

Nejnovější příspěvky

  • Jelení řízky na pivě
  • Srnčí kýta na víně
  • Zvěřinový guláš
  • Návod na grilování
  • Rozměry grilů

Štítky

gril grilování jelení použití přeprava připravené recepty sele srnčí vaření

Kde nás najdete

Půjčování grilů
Gril servis s.r.o
Kolodějská 11
25084 Stupice
Praha - východ

Výkup, zpracování a prodej zvěřiny

Z Kopečka 80
25084 Sibřina
Praha – východ

Volejte, pište

+420 602 807 437 (Honza Kubánek)
+420 724 745 239 (Petra Kubánková)
+420 724 666 544

info@grilservis.cz
grilservis-logo-bila

Naše společnost realizovala projekt s názvem „ZVÝŠENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI SPOLEČNOSTI GRIL SERVIS S.R.O.“ spolufinancovaný Evropskou unií. Cílem tohoto projektu bylo zvýšení konkurenceschopnosti naší společnosti v oblasti zpracování a prodeje masa ze zvěřiny. Tohoto cíle bylo dosaženo v důsledku:

  1. Pořízení nové pojízdné prodejny umožňující prodej výrobků společnosti v nových lokalitách.
  2. Rozšíření současného vozového parku společnosti a zvýšení kapacity rozvozu výrobků v důsledku pořízení nového dopravního prostředku.
  3. Zvýšení současné výrobní kapacity, které bude dosaženo nákupem automatického nářezového stroje.

Informace o povinné publicitě tohoto projektu naleznete zde.

GrilServis | All Rights Reserved © 2017