Honza Kubánek: 602 807 437 | Petra Kubánková: 724 745 239 | Grily se vracejí - Neděle 19:00 - 20:00 - mimo tyto hodiny 200 Kč příplatek
Gril servis s.r.o
  • O NÁS
  • CENÍK
  • GRILY
  • REFERENCE
  • CO UMÍME
  • PRO ZÁKAZNÍKY
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • KONTAKT
  • O NÁS
  • CENÍK
  • GRILY
  • REFERENCE
  • CO UMÍME
  • PRO ZÁKAZNÍKY
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • KONTAKT

Návod na grilování

Sele, od nás je naložené ve speciálním láku, napíchnuté na grilovací tyči a zabalené v alobalu. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat či jinak upravovat, takže je vše připraveno přímo ke grilování.

Při použití našich krytých grilů je celý proces časově nenáročný a zároveň nejste při grilování závislí na rozmarech počasí. Grilování selete o váze 20-35 kg trvá asi 3-4 hodiny a k zátopu se spotřebují 2-3 kolečka suchého dřeva.

pripravena selata

Nejprve topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2,5-3 hodiny. Potom sundáme alobal a sele potřeme marinádou, kterou k masu také dodáváme. Jedná se o směs koření oleje a piva. Sele na povrchu nařízneme a dopečeme kůži. Když kůže zezlátne, odřízneme ji bez podkožního tuku a ještě teplou zkonzumujeme. Případný přebytečný tuk sejmeme. Maso opět potřeme marinádou a dopékáme.

Přejeme dobrou chuť.

 

 

 

grilování připravené sele

Nejnovější příspěvky

  • Jelení řízky na pivě
  • Srnčí kýta na víně
  • Zvěřinový guláš
  • Návod na grilování
  • Rozměry grilů

Štítky

gril grilování jelení použití přeprava připravené recepty sele srnčí vaření

Kde nás najdete

Půjčování grilů
Gril servis s.r.o
Kolodějská 11
25084 Stupice
Praha - východ

Výkup, zpracování a prodej zvěřiny

Z Kopečka 80
25084 Sibřina
Praha – východ

Volejte, pište

+420 602 807 437 (Honza Kubánek)
+420 724 745 239 (Petra Kubánková)
+420 724 666 544

info@grilservis.cz
grilservis-logo-bila

Naše společnost realizovala projekt s názvem „ZVÝŠENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI SPOLEČNOSTI GRIL SERVIS S.R.O.“ spolufinancovaný Evropskou unií. Cílem tohoto projektu bylo zvýšení konkurenceschopnosti naší společnosti v oblasti zpracování a prodeje masa ze zvěřiny. Tohoto cíle bylo dosaženo v důsledku:

  1. Pořízení nové pojízdné prodejny umožňující prodej výrobků společnosti v nových lokalitách.
  2. Rozšíření současného vozového parku společnosti a zvýšení kapacity rozvozu výrobků v důsledku pořízení nového dopravního prostředku.
  3. Zvýšení současné výrobní kapacity, které bude dosaženo nákupem automatického nářezového stroje.

Informace o povinné publicitě tohoto projektu naleznete zde.

GrilServis | All Rights Reserved © 2017